Mette Wienberg

terapi - sexologi - parforhold - selvværd

HAR DU SPØRGSMÅL TIL BREVKASSEN OM KÆRLIGHED, PARFORHOLD OG SEX?

Brevkasse

Maj 2019

Hej Mette.
Jeg er en gut på 22 år som har været sammen med min kæreste i snart 4 1/2 år. Problemet har det sidste år været, at jeg får ejakulation i løbet af 2 minutter, når vi har samleje. Vi har prøvet at slå min Penis i min kærestes hånd gentagne gange før samleje for at bedøve min penis, uden held. Jeg er fortvivlet og ved ikke hvad jeg skal gøre og jeg vil gerne tilfredsstille hende. Jeg skal bruge hjælp.

Vh En frustreret ung mand.

 

 

 

 

Maj 2019

Kære Mette,
Jeg håber, at du har et råd til hvordan jeg kan guide min kæreste til at blive bedre til at tænde mig, uden at han føler sig overrumplet, og hvordan jeg måske kan lære ham, hvordan jeg kan lide et forspil?

Jeg er en kvinde på 28 år, som har en super dejlig kæreste, som jeg har været sammen med i 2 år. I starten havde vi ofte diskussioner om hvor ofte det er “normalt” at have sex. Han var irriteret over at jeg “talte” dagene imellem sex og jeg var træt af at jeg så ofte havde lyst og følte mig afvist når han ikke havde lyst. Jeg tror at han ville have det fint med at have sex hver anden uge og jeg ville have det fint med hver anden dag. (han var i et forhold hvor hun ikke rigtig var interesseret i sex, blowjobs, at tale om sex osv. Hvilket han derfor har skulle vænne sig til er meget anderledes med mig). I dag har vi sex ca 1 gang om ugen.

Vi skændes sjældent om det, men det frustrerer mig stadig. Til gengæld er jeg ikke længere tændt så ofte. Derimod er det oftere min kæreste, der ligger op til sex, men jeg ender de fleste gange med at afvise ham, fordi han gør det helt forkert!
Fx kan vi ligge i sofaen, han ligger bag mig og vi ser en film. Han holder helt roligt på mit ene bryst, pludselig begynder han at nusse min brystvorte/nipple. (det skal lige siges at jeg tror at jeg har langt mere sensitive nipples ind de fleste kvinder. Har flere tidligere partnere sagt. Og under sex eller når jeg er tændt, elsker jeg at få mine bryste stimuleret. Men det kilder ubehageligt/irriterende, når jeg ikke er i stemning). Jeg bliver irriteret og beder ham derfor om at stoppe. Og det ender naturligvis med at vi ikke har sex. Jeg ville egentlig gerne have sex med ham, men måden han ligger op til det på, har bare den totalt modsatte effekt på mig. Jeg har fortalt ham det flere gange, med alligevel bliver han ved. Jeg tror til dels ikke at han forstår det og til dels at han gør det for at drille lidt.

Det irriterende er, at jeg ved præcis hvad han skulle gøre for at få mig tændt, men jeg har meget svært ved at finde en måde at forklare ham det på, hvor jeg ikke kommer til at irettesætte ham eller hvor han ikke føler sig “uduelig” (jeg synes jeg har forsøgt pænt og sødt).
Et andet problem som ofte opstår, når vi hopper i seng, og måske begge to delvist ikke helt er klar til at sove, er at vi bliver fjollede, vi driller hinanden, kilder lidt osv. Det er hyggeligt og vi har det sjovt og griner, men det gør i hvert fald ikke mig liderlig! Og min kæreste har meget svært ved at snappe ud af at være fjollet. Som du nok kan høre er vi glade for hinanden, vi er begge to attraktive personer og vi er trygge og åbne over for hinanden, og når vi har sex, er det dejligt!

Jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil leve mit liv med ham. Men har du nogle råd til, hvordan jeg kan tale med ham om, hvordan han kan tænde mig, uden at han føler sig overrumplet, og hvordan jeg måske kan lære ham, hvordan jeg kan lide et for spil?

Kærlig hilsen
Hende med den dejlige kæreste

JA TAK, JEG VIL GERNE MODTAGE NYHEDSBREV FRA METTE WIENBERG

Modtag VIP tilbud, viden og refleksioner om de emner jeg arbejder med som sexolog, terapeut og parterapeut.

Jeg sender ud 1-3 gange om måneden – tilpas frekvens til, at du kan få input og inspiration i dit liv og stadig have tid til andet du elsker. Jeg vil glæde mig til at have dig i mit skønne netværk!

You have Successfully Subscribed!