Mette Wienberg

terapi - sexologi - parforhold - selvværd

FRA KRIG TIL KÆRLIGHED

Parterapeutisk metode udviklet af Phd i socialpsykologi Jytte Vikkelsøe – forfatteren til bestsellerbogen ”Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte” – tilbydes nu for første gang i Jylland i min praksis i Århus. Jeg er certificeret i Den Mytiske Hårdknude metoden og går løbende i supervision hos Jytte Vikkelsøe.

Jeg anvender både metoden til par og enkeltpersoner. Kommer du selv tager vi afsæt i tidligere kærlighedsrealtioner som afsæt for kortlægningen.

OM METODEN
Metoden kortlægger jeres konfliktmønster med udgangspunkt i opvækst og tidlige oplevelser som har sat sig negativt, og nu ubevidst udspilles sammen med den man elsker. De ubevidste dynamikker giver et gentagende konfliktmønster som kun de færreste formår at bryde selv, og efterlader jer i afmagt, frustration, vrede, bitterhed, sorg – eller skilsmisse.

Som børn udvikler vi alle strategier for at passe ind i vores omgivelser og få kærlighed og accept. Selvom vores forældre elsker os, kommer de med en bagage fra deres barndomsfamilie som i varierende grad klæder dem på til at være der for deres børn. De oplevede svigt, og de sår det sætter i os, tager vi med os ind i vores voksne kærlighedsrelationer. Og her laver de ballade.

Meget parterapi er for overfladisk til virkelig at rykke på ubalancen. Det nytter kun lidt at lærer principper for mere hensigtsmæssig kommunikation, når det er ubevidste barndomssår og tillærte strategier for at få accept og kærlighed som er på spil. Så det skal først forstås og integreres.

”DEN MYTISKE HÅRDKNUDE”
Jytte Vikkelsøe beskriver i sin bog, hvordan den vi forelsker os i dels har et forløsende og et krænkende aspekt. For at vi forelsker os i hinanden skal begge dele være til stede. I terapien bliver det tydeliggjort for jer, hvad de krænkende og forløsende aspekter hos jer begge er, og ikke mindst, hvordan de er kilden til jeres dybeste udfordringer OG til jeres største udviklingspotentiale.

Forløbet kan give dyb transformation af jeres forhold, hvis I finder engagementet, modet og viljen frem, for det kræver terapiformen af jer begge. Jeg er der for jer i processen, men træningen foregår for alvor imellem sessionerne. Det skal I være indstillede på.

For at sikre en fælles forståelsesramme, anbefaler jeg, at I inden forløbets start læser bogen ”Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte” af Jytte Vikkelsøe. 

 

Priser:
– Parsession 1.5 time, 1200 kr.
– Solosession 1.5 time, 1100 kr.
– Solosession 1 time, 750 kr.

Læs mere om metode her:
https://www.zetland.dk/historie/s8DP2KZk-ae2KvJdE-22eb1

https://jyttevikkelsoe.dk/


VENTELISTE

Jeg har pt. venteliste, men du er velkommen til at skrive en mail til mig, så kontakter jeg dig/jer, når der igen er plads. Jeg tager ikke nye klienter ind før det er muligt at booke de første 4-5 sessioner ind, så du/I er sikret et godt, sammenhængende forløb. De første 4-5 sessioner skal ligge med maks en uges mellemrum. Jeg laver også intensiv-forløb, hvor de første 3 sessioner ligger henover en uge.

Kærlig hilsen,
Mette

HVIS DU IKKE KAN VENTE
Får du her en oversigt over kollegaer som ligeledes uddannet hos Jytte Vikkelsøe:

SJÆLLAND (onlinesessioner er mulige)
Maria Løvgreen
Par- og familieterapeut MPF
Duntzfelts alle 6, par terre, 2900 Hellerup
Tlf: 26255069
Info@marialoevgreen.dk
www.marialoevgreen.dk

Morten Svenstrup
Psykoterapeut og Parterapeut
Nørrebrogade 8, 1tv
Tlf: 29881637
mortensvenstrup@gmail.com
www.mortensvenstrup.dk

Karine Parello-Plesner
Autoriseret psykolog
International narrativ psykolog/ Michael White. mindfulness instruktør.
Parterapi og familieterapi. Kathrinevej 15, 2900 Hellerup
www.plesners.net

Anita Sundstrup Brinkmann
Cand.mag.psyk, par- & familieterapeut
Duntzfelts alle 6, par terre, 2900 Hellerup
Mobil 22773283
asb@brinkmann.dk
www.brinkmann.dk

Sara Brorsen Skaarup
Sexolog og procesvejleder
Lykkesholms alle 24a
1902 Frederiksberg C.
Tlf: 2532 6168
mail@saraskaarup.dk
https://saraskaarup.dk/kaerlighed-i-krise

FYN
Jette Andersen
Parterapeut, familie-og psykoterapeut, MPF
Torvegade 1
5000 Odense
Mobil 23881132
ja@ja-terapi.dk
www.ja-terapi.dk

 

 

JA TAK, JEG VIL GERNE MODTAGE NYHEDSBREV FRA METTE WIENBERG

Modtag VIP tilbud, viden og refleksioner om de emner jeg arbejder med som sexolog, terapeut og parterapeut.

Jeg sender ud 1-3 gange om måneden – tilpas frekvens til, at du kan få input og inspiration i dit liv og stadig have tid til andet du elsker. Jeg vil glæde mig til at have dig i mit skønne netværk!

You have Successfully Subscribed!