Mette Wienberg

terapi - sexologi - parforhold - selvværd

WORKSHOPS

At danne rammen omkring en gruppe mennesker som har taget skridtet hen imod forandring er noget af det smukkeste jeg ved. Der sker noget helt særligt, når vi i fælleskab går i dybden, spejler os i hinanden og ser, at det vi troede var vores mørkeste sider kærligt bliver holdt og rummet af andre.

Jeg afholder kortere og længerevarende workshops og retreats for kvinder inden for emner angående feminin essens, egenkærlighed, parforhold, krop og seksualitet. Dybdegående, psykoterapeutiske emner som skam, forsvar, angst og tilknytning vil være flettet ind og sikrer varig transformation i dig.

Kontakt mig endelig, hvis du er interesseret i et særligt emne/forløb. Måske I er en gruppe kvinder som gerne vil gå i dybden og rykke jer i fællesskab. Det vil jeg elske at facilitere.

RETREATS FOR KVINDER – DET SKØNNESTE SAMARBEJDE

Sammen med helt igennem fantastiske Line Bram holder jeg retreats i Thy – omgivet af det kraftfulde landskab som på forskellig vis inddrages i det terapeutiske arbejde. Og de er for vilde de kvinder vi har haft med indtil nu – modige, sårbare, stærke og magiske!

Sammen går vi dybt og skaber varig forandring. Og vi elsker det.

JA TAK, JEG VIL GERNE MODTAGE NYHEDSBREV FRA METTE WIENBERG

Modtag VIP tilbud, viden og refleksioner om de emner jeg arbejder med som sexolog, terapeut og parterapeut.

Jeg sender ud 1-3 gange om måneden – tilpas frekvens til, at du kan få input og inspiration i dit liv og stadig have tid til andet du elsker. Jeg vil glæde mig til at have dig i mit skønne netværk!

You have Successfully Subscribed!