Mette Wienberg

terapi - sexologi - parforhold - selvværd

DET SIGER ANDRE:

 

PARTERAPI:
– efter Jytte Vikkelsøes metode.

“Min samlede oplevelse af et parforholds forløb hos Mette, er en Jytte Vikkelsøe terapeut der har 100% styr på sit shit, og ikke ryster på hånden. Et forløb der har været trygt, lærerigt og uden skrammer. Det er tilmed et forløb, hvor der ikke er en eneste chance for at man falder helt tilbage, det ved man nu for meget til … Mette holder døren åben, til kæmpe omsorg og tryghed. Og vil altid være det sted jeg vender tilbage og blir rykket i ørene!

Helt overordnet har forløbet været noget af det bedste terapi / udvikling, jeg har været i! Min personlige udviklingsproces i dette forløb har været meget mere grundlæggende, end hvad jeg ellers har oplevet i noget af det andet terapeutiske arbejde, jeg har været igennem (og det siger ikke så lidt ;-)) Det er virkelig et lyntog i selvudvikling at gå ind i det her arbejde sammen med sin partner – som Jytte Vikkelsøe vist har beskrevet det nogle gange. Det har bestemt ikke været en wellness oplevelse. Men det har været grundlæggende og nødvendigt.”

“Igennem parterapien har jeg fået identificeret nogle dybe dynamikker, forsvarsmekanismer og selvbeskyttelsesstrategier fra min barndomsfamilie, som jeg genspiller i min nuværende familie. Det er først igennem arbejdet hos dig, at det for alvor er lykkes mig, rigtig at forandre det, der har været mine uhensigtmæssige reaktioner igennem vores grundlæggende arbejde med vores indbyrdes mønster, fordi min mand samtidig har ændret på sin position. Vi er nu blevet klogere på os selv og hinanden, og har fået mere respekt, ømhed og empati.”

Mette du har været virkelig godt forberedt til hver session. Det er faktisk ikke så tit, jeg har oplevet det fra en terapeut – hvilket egentlig er tankevækkende.  Det har skabt en stor tryghed og følelsen af virkelig at blive set. Du har hæftet dig ved ordrette overbevisninger, som vi hver især har brugt i beskrivelserne af os selv og hjulpet os til at se dem igen og igen. Jeg oplever, at du er autentisk og dermed tryg og tillidsfuld at arbejde sammen med i hver eneste session – og i din kommunikation omkring vores sessions.  Jeg oplever, at du formår at holde både min og min partners proces på samme tid og afstemme, hvornår vi har brug for hvad. Det er virkelig en svær opgave, når vi begge er kapret og har meget på spil. Tak.”

“Det har været en super go’ oplevelse. Mette er meget nede på jorden og man føler sig meget tryg og imødekommet, hvilket er meget vigtigt for mig, da emnerne for mig er lidt følsomme at snakke om.”

 

SOLO SESSIONER:

Tusind tak, Mette 💖⭐️🙏  Jeg er dig dybt taknemmelig for alt hvad du har hjulpet mig igennem. 2021 var vildt. 2022 bliver skønt!”

Tak til dig for din faglige skarphed og dybde; dit talent…og dermed de gode tanker og mønstre som jeg kan bruge i min søgen efter selvkærlighed og -forståelse. Og TAK for din store menneskelige varme og den tryghed dit væsen straks skaber 🙏🏼🥰 Jeg er rigtig glad for at være hos dig.”

”Jeg var meget begejstret for Mette, der tog imod og lyttede og spurgte på en omsorgsfuld, støttende, rolig og empatisk måde med stort nærvær. Jeg følte mig tryg og gav også følelserne frit løb – stor tillidserklæring.”

“Jeg er rigtig glad for samtalerne og altid har det godt, når jeg går fra en session. De giver ligesom lidt et boost og virker “empowering”. Jeg kan også mærke at sessionerne inspirerer mig og har hjulpet mig med at tale mere åbent med de mennesker, jeg har i mit liv, om ting jeg før havde svært ved at snakke om. Jeg oplever at jeg faktisk kan være mere ærlig overfor mig selv, at jeg kan stå ved mig selv på nogle punkter, som jeg ellers nogle gange har haft svært ved at acceptere, og at jeg kan forholde mig mindre dømmende nok i virkeligheden både ift. mig selv og andre. Så tak for givende og inspirerende sessioner – det føles som om, de breder sig lidt som ringe i vandet på en god og rolig måde 🙂 “

”Et stort tak fra mit hjerte. Har været en fantastisk oplevelse og jeg har allerede bestilt en ny tid. Det har virkelig gjort en forskel for mig.”

”Jeg har virkelig har nydt min tid med Mette. Hun er en skøn kvinde, der kan tale med mig på en måde, som får mig til at slappe af og rent faktisk turde mærke de stærke følelser der gemmer sig i os alle sammen.”

Trygge rammer, dit rolige væsen er outstanding som gør, at jeg kunne udtrykke hvad som kom til mig, uden at skulle forholde mig til dig, ….som jeg jo ikke kendte.”

 

RETREATS:

”Jeg sidder her bagefter med en kæmpe stor følelse af taknemmelighed over at have forkælet min krop og sind med denne store oplevelse med de andre kvinder. Jeg føler mig synlig og set som den kvinde jeg er, med alle de sider jeg indeholder. Jeg føler mig befriet for tidligere skam og skyld, samt har en stor lykkefølelse indeni. Det lyder skørt, men retreatet var som en stor dejlig varm livmoder af fællesskabsfølelse med andre kvinder. Jeg syntes det ernoget af det mest kærlige jeg har gjort for mig selv, og sikkert dermed også andre.”

”Der var mange ting jeg virkelig nød rigtigt meget på retreatet i Thy. Photoshoot som boostede min feminine magi, fuldmåneceremonien som gav mig en følelse af samhørighed med de andre skønne kvinder, det at mødes stille og roligt på stranden om morgenen til meditationer, fælles madlavning og ikke mindst det dejlige uformelle sommerhus og den fantastiske natur i Thy.”

Jeg nød det hele ved retreatet helt vildt. Snakkene både i sessionerne og under den frie leg. Det var en utroligt livsbekræftende oplevelse som jeg er dybt taknemmelig for at jeg fik lov til at opleve. Jeg nød at mærke hvordan mine følelser fik lov til at få frit løb og følelsen af at være god nok midt i alt det kaos de kan skabe. Jeg går fra retreatet med en følelse af at have et kæmpe overskud og en ro i mig selv. Jeg værdsætter mig selv mere og har besluttet at ære mig selv og min krop med masser af godt selskab, god mad og gode aktiviteter.”

”Og jeg fik en dejlig følelse af sisterhood, som jeg kan mærke også strækker sig ud til andre kvinder. Jeg føler mig forbundet. Oplevelsen er meget intens uden at være overvældende. Jeg følte mig meget kærligt taget hånd om og rummet af alle, både deltagerne og Line og Mette. Der var nogen af øvelserne der var meget hårde følelsesmæssigt, men hele tiden havde jeg forståelsen af, at det var godt for mig. Andre øvelse og aktiviteter var meget sjove og dejlige, så det var et godt miks. Jeg føler mig faktisk transformeret.”

“Det er vigtigt med kvindefællesskaber uden konkurrence og påholdenhed. Jeg er meget begejstret og syntes at Line og Mette supplerer hinanden rigtigt fint, og med respekt for jeres forskellige måder at være terapeuter på. Jeg syntes virkeligt, at I har faciliteret noget rigtigt dejligt og ikke mindst lærerigt for kvinder i alle aldre, samt at jeg følte mig rummet og set som hende jeg er. Jeg kan rigtigt godt lide at vi boede i vores eget lille sommerhus, så vi ikke følte os undervist hele tiden, men fik tid til at hygge, lave drinks og tale med de andre kvinder. Jeg kunne godt lide at det var så uhøjtideligt med køjesenge etc, som gjorde at jeg turde være mig selv – uden make-up og med uglet hår. Der var ingen forventning om præstation. Den utroligt skønne natur og det brusende hav havde også sin terapeutiske virkning på mig. Det var virkeligt balsam for krop og sjæl.”

JA TAK, JEG VIL GERNE MODTAGE NYHEDSBREV FRA METTE WIENBERG

Modtag VIP tilbud, viden og refleksioner om de emner jeg arbejder med som sexolog, terapeut og parterapeut.

Jeg sender ud 1-3 gange om måneden – tilpas frekvens til, at du kan få input og inspiration i dit liv og stadig have tid til andet du elsker. Jeg vil glæde mig til at have dig i mit skønne netværk!

You have Successfully Subscribed!