Mette Wienberg

terapi - sexologi - parforhold - selvværd

RETREAT I THY FOR KVINDER

Ud med skam og Jantelov, ind med dybde, nydelse og alt det du er!

 

”Jeg sidder her bagefter med en kæmpe stor følelse af taknemmelighed over at have forkælet min krop og sind med denne store oplevelse med de andre kvinder. Jeg føler mig synlig og set som den kvinde jeg er, med alle de sider jeg indeholder. Jeg føler mig befriet for tidligere skam og skyld, samt har en stor lykkefølelse indeni. Det lyder skørt, men retreatet var som en stor dejlig varm livmoder af fællesskabsfølelse med andre kvinder. Jeg syntes det er noget af det mest kærlige jeg har gjort for mig selv.”

Citat, deltager fra retreatet juni 2018.

Når først du åbner op til din fulde feminine essens, mærker den og giver den lov at fylde i verden, opstår der magi i dit liv. En ting mange af os sjovt nok er bange for. Måske fordi vi i århundrede har været gode til at holde hinanden nede med ”nordisk tilbagehold”, og på denne måde dæmpet vores udfoldelsesmuligheder, vores seksualitet og skruet ned for vores lys. Men når vi giver slip på de gamle overbevisninger, kan al det forandres.


HAR DU LYST TIL AT LUKKE MERE OP FOR DEN MAGI DU GEMMER PÅ?

 

Det her er et retreat for de skønneste kvinder i alle aldre, hvor vi både nyder at gå i dybden og tale alvorligt og grine, så tårerne ruller, fordi vi netop opdager, at vores skam faktisk har den mest absurde humor. Grine i afmagt, grine i forbundenhed. Du ved der, hvor man blot mærker, at hele rummet er med én. 

Vi vil gerne nørde med dig omkring det som gør, at vi bryder fri. Være nysgerrige på det som skaber opgør med skammen, så vi kan tage plads. Sætte nogle klare grænser, skælde ud, når det er tiltrængt. Bevares, vi kan også sige fra med kærlighed, men hvis vi er bange for vores power, er vi bange for vores værd.

Så hvordan ærer vi egentlig dig? Det inderste og det yderste. Det som ligger gemt langt væk i mørket, og det ”perfekte” som ofte er det eneste andre har fået lov at se. Jo, vi gør det ved at ære og omfavne hele pakken. Du er noget af det dejligste på denne jord. Og jo, det kan vi godt skrive, for vi ved det er rigtig. Du er gået igennem ild og vand og alligevel er du her. Du har mærket misundelse, hårdhed, skam og alligevel, så banker dit hjerte. Du ved inderst inde, at der er mere og det giver dig kampgejst. Du har turde træde ud, hvor livet var usikkert og alligevel haft modet til at lytte til dit hjerte.

Så har du lyst til at lukke mere op til alt den magi du gemmer på? Være i et rum der ære alt det du er og hvor du vil knytte bånd til de mest fantastiske kvinder, i en stemning båret af ærlighed. Nysgerrighed. Vildskab. Blødhed. Sisterhood. Det åbne landskab. Den store måne. bobler. Så er tiden din nu, kom med til Thy!

Vi arbejder gennem 5 temaer med det som holder dig tilbage, så vi kan finde stierne ind til det du drømmer om, men endnu ikke giver dig hen til. Vi kigger skammen og Janteloven dybt i øjnene og tager afsted med det du ikke længere har brug for…Så der bliver plads til alt det skønne!

 

Fem temaer:

 • Kys janteloven farvel! – Helt ærligt, vi gider ikke mere, gider du?
 • Giv slip, smid byrderne over bord og træk din energi hjem!
 • Grænser, stå stærkt i dit nej, så du kan åbne dig mod dit helhjertede JA.
 • Uperfekthed, det du gemmer væk. At elske, acceptere og hylde hele pakken.
 • Helende landskab, feminin seksualitet, magi!

Noget af det skønne som du vil opleve:

 • Latter, deling, dybde og udvikling med andre skønne kvinder
 • Feminin essens work omkring din power, din seksualitet.
 • Øvelser som lærer dig din skam at kende, forså hvordan den holder dig tilbage
 • Øvelser omkring det at give tilladelse til at leve det liv du drømmer om
 • Foto session i landskabet af dig og din smukke magi.
 • Et kærligt ritual for den fremtid du vil elske
 • Inspiration og strategier du kan omsætte til dit liv
 • Øget selvkærlig praksis
 • Feminin morgenvækning på stranden
 • En festaften med fejring af dig
 • Picnic og bobler på stranden
 • Ild ceremoni ved havet
 • Tid til dig, til refleksion, havbad og siesta…

Lidt praktisk:

 • Undervisning, øvelser og ritualer, sessions formiddag, eftermiddag og aften.
 • Ankomst onsdag kl. 16-18. Hjemrejse lørdag kl. 15.00
 • 3 overnatninger i sommerhus i forreste klitrække
 • Håndholdt frokost som kan spises i fællesskab eller tilbagetrukket i klitterne, hvis du trænger til det.
 • Enkel morgenmad på sommerhusets terrasse…
 • Fælles aftensmad
 • God tid til alle, maks 7 deltagere


SKAL DU MED?

JAAAA, LINK TIL TILMELDING FINDER DU LIGE HER:
Pt. er ikke fastsat en dato

 

FEM TEMAER:

 

KYS JANTELOVEN FARVEL

Hvem har egentlig opfundet den? Nå ja, en forfatter fra Thy nedskrev den for snart 100 år siden! Vi er færdige med den. Den er lumsk. Den lister sig ind. Besøger dig, når du endelig træder frem i verden. Den hvisker til dig om natten, at ”det skulle du ikke have gjort”. At du skulle skamme dig.
Vi er trætte af Janteloven. Så vi arbejder på at gøre op med den og laver de fedeste “Hokus pokus mig i fokus” øvelser. Vi udfordrer den, for du må gerne fylde! Være “for meget” – ha det lækkert, synes du er for dejlig. Og selv hvis du ikke mærker det nu – trust us – efter en weekend med os, så gør du…

Janteloven. Vi er færdige med den.

 

GIV SLIP OG SMID BYRDERNE OVER BORD
Lad os bare være ærlige: Du føler dig ansvarlig. Du tager ansvar for alt for mange. For alt for meget. Gør for meget. Føler dig måske skyldig, hvis du ikke får sagt tingene på den helt rigtige måde. Har måske dårlig samvittighed over, du ikke nåede den fødselsdag, at din mand nu igen ikke fik sex og at det vist sårede hans manddom. Det ansvar skal tilbage i de rette proportioner. Ja, det går ikke andet, for du smadre dit liv, og dine relationer har SÅ meget bedre af, at du bliver på din egen banehalvdel og tager ansvar for dig.

Ansvarsløs. Ah, egentlig ret lækkert ikke? Så det skal vi være. På hele retreatet er du ansvarlig for dig og dig alene. For det er faktisk et tilstrækkeligt stort ansvar, og jo mere ansvar du tager for dig, jo bedre ansvar tager du faktisk også for denne jord. Punktum. Og så kan vi altid invitere ansvaret ind igen, men på vores egne kærlige præmisser, så det kommer i rette flow.

GRÆNSER

Nejet baner vejenfor jaet – for ønskerne, drømmene, længslerne.

Åh yes baby – store, fede, lækre, værdige grænser, der gør, at du endelig kan læne dig tilbage og nyde, at dit hjerte åbner sig. For det er den power dine grænser har.
Et stærkt nej = Stærk kærlighed.

Det betyder, at din intimitet kommer tilbage i dit liv. For nej kan være kærlighedserklæringen der kommer lige før ”Skat jeg drømmer om at…”, ”Skat det her vil være den vildeste, mest sårbare indrømmelse, men jeg ville elske, hvis du…”. For efter nejet kommer ønsket. Og når du bryder med skammen over ikke at være den, der bare er taknemlig, som finder sig i det eller har en lidt for stor pytknap, så finde du ind til din anden smukke side; den side du måske troede, var usympatisk, men som faktisk er din gateway til at få lige præcis det du har drømt om. Det er ret vildt…

Vi kommer til at arbejde med dit nej. Dine grænser. Og dit ja!

 

UPERFEKTHED, DET DU GEMMER VÆK
Lad os være ærlige. Du har nogle sider som du synes er mega usympatiske.

Der er ting du gør hver uge, ja hver dag, for at gemme dele af dig selv væk. Der er ting du ikke synes, du kan gøre, fordi du tænker, det vil gøre dig til et dårligt menneske, gøre dig pinlig berørt, få andre til at dømme dig. Måske du føler dig som et mangelfuldt menneske. Men lad os sige det som det er: Det er du ikke, men det tror skammen!

Over en hel dag vil vi føre dig igennem skammens univers. Mærke sumpen, mørket, det svære område som føles så sårbart og forkert. Du kan skamme dig over din skønhed eller din ”uperfekthed”. Din lyst eller manglende lyst. Dine egenskaber eller mangel på samme. Osv. Det er  vildt, ingen emner er for små til, at skammen kan bruge det aktivt imod os. Kan få os til at holde tilbage. Så med kærlighed og ærlighed som sværd, vil vi gå skammen i møde og komme smukt og forløst ud på den anden side.
Renselse. Tage afsked med.

HELENDE LANDSKAB, FEMININ SEKSUALITET, MAGI!

Lad os ikke vende vores dybeste feminine kraft ryggen. Lad os kærligt kigge den lige øjnene og værdigt gå den i møde.
Kvindekroppen er skabt til at blive nydt, forkælet, tilbedt. For den er noget af det lækreste og vildeste på denne jord. Og det er simpelthen for ærgerligt blot at lade det gå til spilde.
Lige nu sker der et skifte i rigtige mange kvinders seksualitet. Det gør dig enten super energetisk eller også reagerer din krop med manglende lyst. Der er intet galt med dig. Du har blot ikke lært hvordan du nærer din lyst. Nyder dine dybere og højere vibrationer. Hvordan du skifter fra maskulin sex over i den feminine ekstase din krop kan give dig. I månens skær vil vi omfavne mere og mere af din smukke feminine seksualitet, så du får det kærligste forhold med den.

Du har lagt mere seksuel power som du kan bruge på den mest naturlige måde i verden. Ikke som noget du skal presse igennem for at leve op til omverdenens krav. Men på den feminine måde, hvor du mærker din krop, er til stede i nuet og åbner op til din egen unikhed.

På retreatet inddrages naturen, for den har så meget godt at give krop og sind. Ved havet laver vi øvelser, vand har en healende og frisættende karakter og vi vil arbejde med dens fulde kraft.

Nydelse, omfavnelse, sensualitet.

OM OS

METTE WIENBERG
Indehaver og skaber af Et kærligt rum. Sexolog, parterapeut, underviser, psykoterapeut in spe.

Mette er uddannet sexolog og parterapeut, hendes hjerte brænder for at arbejde med mennesker og det rum som opstår mellem dem. 
Mette danner med sin rolige, nærværende energi en fortrolig ramme for gruppens delinger. Hun er lidt af en fagnørd og elsker at stikke dybere ned i forståelsens af detaljer og sammenhænge.
Foruden certificeret sexolog er hun uddannet Relations- og Parterapeut hos Joan Ørting og midtvejs på den 4.5 årige uddannelse til psykoterapeut. 


LINE BRAM

Indehaver og skaber af Ambitious Love Life. Kærlighedscoachs og sexolog

Line inspirerer kvinder til at udleve deres fulde potentiale og skabe det kærligheds- og arbejdsliv de drømmer om. Hun hjælper kvinder med at bekæmpe det de frygter, skammen og deres begrænsende overbevisninger, så de kan favne og udfolde deres feminine kraft fuldt ud. Hun tror på, at enhver kvinde har en unik gave og skønhed og at magien vil folde sig ud, når de virkelig ejer det – både i sengen og i arbejdslivet.
Line er certificeret sexolog, har en Master degree in business og har gennemgået dyb personlig udvikling inden for det tantriske univers. Gennem de sidste 10 år har Line deltaget i en lang række seminarer, undervisningsforløb og retreats ledt af nogle af verdens dygtigste indenfor selvudvikling. 

 

TILMELDING OG FAKTA

Du kan få 4 dage med transformation, ferie, lækker mad og nydelse til 5550 kr. Et fund til prisen.
Der er få pladser – retreat med nærvær og plads til den enkelte.

DU VIL BO PÅ ÆGTE SOMMERHUS MANER.
I sommerhus i forreste klitrække, bare 150 meter fra Klitmøllers brusende Vesterhav. Der er 2 sovepladser i dobbeltseng, 4 i køjeseng og 1 på hems. Først til mølle og rabat for den der sover på hemsen. Skriv dine præferencer til os, der er en lille rabat, hvis du er frisk på hemsen.
Lille sauna, bad med brus, gratis havbad døgnet rundt, køkken med det meste, fælles stue, terrasser og 80´er kurvemøbler. Whats not to like.

JAMEN HVAD SKAL VI SPISE? UHH, DET ER VI GLADE FOR AT DU SPØRGER OM…
Det bliver så lækkert. Forestil dig lokal mad. Enkel og godt. Picnic i klitterne og hyggeligt restaurant besøg.  Vi spiser både i naturen, i vores dejlige sommerhuse og går ud en aften. Vi har samlet en palette der forkæler dine smagsløg og som vi oplever løfter vores energi. Og det kan en burger til tider godt, når den er lavet i dejligt fællesskab.
Al mad er inkluderet på nær fredag aften, hvor vi spiser på en lokale restaurant. Her kan du med udsigt over Vesterhavet få lækre måltider fra 120kr til 250 kr.

Måltider som er med i prisen:
*Enkel morgenmad i sommerhuset
*3 x frokost fra bistroen “The Garden”, “La Garage”, “Kesses” eller “Klitmøller Streetfood”
*2 x aftensmad (madkurv på stranden og fælles tilberedt måltid på retreatet)
*Frugt, snacks, juice og bobler

En aften tager vi til den vidt og bredt omtalte “Hanstholm Madbar”, der betaler de der vil med (og det er vi ret sikre på, at I vil…) for egen bestilling. En vil måske ha en mad med hjemmelavet hønsesalat, en anden en stor ribeyestak med håndskårne fritter. En tredje en drink og tre af de berygtede desserter. Meget rimelige priser og superhyggeligt med den vildeste udsigt. We like it a lot.

http://www.hanstholmmadbar.dk/

http://www.kesseshus.dk/dansk

HAR VI MON GLEMT NOGET?
Så spørg løs!

JA TAK, JEG VIL GERNE MODTAGE NYHEDSBREV FRA METTE WIENBERG

Modtag VIP tilbud, viden og refleksioner om de emner jeg arbejder med som sexolog, terapeut og parterapeut.

Jeg sender ud 1-3 gange om måneden – tilpas frekvens til, at du kan få input og inspiration i dit liv og stadig have tid til andet du elsker. Jeg vil glæde mig til at have dig i mit skønne netværk!

You have Successfully Subscribed!