Mette Wienberg

terapi - sexologi - parforhold - selvværd

INDIVIDUEL TERAPI

Jeg tilbyder terapiforløb for singler som gerne vil forstå uhensigtsmæssige mønstre i tidligere forhold samt for dig der er i et parforhold som du ikke trives i.

Med terapeutisk afsæt i Jytte Vikkelsøes metode beskrevet i bestsellerbogen “Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte” samt i min uddannelse som sexolog og psykoterapeut, vil jeg hjælpe dig med at kortlægge dine ubevidste overlevelsesstrategier, mønstre og falske fortællinger som spænder ben for dig i livet, og ikke mindst i kærlighedslivet, hvor det kommer stærkest til udtryk. Og via dette indre arbejde gøre dig bedre rustet til at gå bevidst og styrket ud i livet, og ind ind i en sundere og mere givende kærlighedsrelation, hvis dette er et ønske og fokus for dig.

Individuelle samtaler er skræddersyet til dig, der ønsker at nå ind til din unikke essens og få støtte til at turde udleve den, og til dig der har brug for at forstå og løse udfordringer i dit liv.

Individuelle samtaler er åbne, ærlige og til tider konfronterende samtale, hvor jeg bruger samtaleterapi til at hjælpe dig med at finde ind bagom symptomet på dine udfordringer. Du kan både komme til individuelle samtaler, hvis du er single, og hvis du er i et parforhold.

PRAKTISK INFO
Individuel terapi – 1 time 950 KR, 1.5 time 1350 kr.
Online sessioner tilbydes

Afbud senest 24 timer inden aftalt tid.
Betaling med Mobilpay eller kontant.

JA TAK, JEG VIL GERNE MODTAGE NYHEDSBREV FRA METTE WIENBERG

Modtag VIP tilbud, viden og refleksioner om de emner jeg arbejder med som sexolog, terapeut og parterapeut.

Jeg sender ud 1-3 gange om måneden – tilpas frekvens til, at du kan få input og inspiration i dit liv og stadig have tid til andet du elsker. Jeg vil glæde mig til at have dig i mit skønne netværk!

You have Successfully Subscribed!