Mette Wienberg

terapi - sexologi - parforhold - selvværd

PARTERAPI

Alle kan forbedre deres relation, hvis begge parter er villige til at arbejde med sig selv og hinanden. Det er vigtigt at understrege, det med viljen fra jeres side, for uden den når vi ingen vegne. Jeg kan hjælpe jer med at ududfolde og forstå jeres udfordringer, men det kræver en indsats fra jer begge både i og i mellem sessionerne at skabe dyb og varig forandring. Derfor giver det ikke mening at “slæbe sin partner med i terapi” – for at komme i forløb hos mig skal I begge være motiverede.

Der er mange grunde til at gå i parterapi. Nogle af de par, der kommer hos mig, har været sammen i mange år og oplever at sidde fast, mens andre kun har kendt hinanden i kort tid og ønsker at lave et fælles forebyggende arbejde for at give forholdet en god chance. Nogen er ved at blive skilt og ønsker at får ryddet op i svære følelser og tilgive hinanden for at kunne se kærligt tilbage på den tid de har haft sammen. Dette er særlig værdifuldt, når man har børn sammen, så børnene ikke kommer i klemme i det uløste.

En forudsætning for et sundt og velfungerende parforhold ligger i høj grad i tilliden til hinanden. Efter episoder med utroskab, svigt, jalousi, mm. kan tilliden være vanskelig at genopbygge selv. Eftersom jeg både er uddannet sexlog og parterapeut vil seksualitet altid indgå om en naturlig del af forløbet.

Mange par kan svarer ja til spørgsmål som disse: 

  • Skændes I hele tiden, uden at nå til løsninger og nærhed?
  • Står I tilbage i et forhold uden gnist, med manglende sexlyst?
  • Har I svært ved at kommunikere følelser og behov til hinanden?
  • Har I svært ved at snakke om sex?
  • Er der dårlige oplevelser fra tidligere forhold som står i vejen for kærligheden?
  • Vil I gerne vil give jeres nye forhold en god start?
  • Har I oplevet utroskab, og kæmper med jalousi og fastlåsthed?
  • Er I skilt, eller ved at blive det, og ønsker at gå ind i næste fase på en venskabelig måde?
  • Har den ene mere lyst end den anden, er sex er blevet mere en pligt en nydelse?

 

PRAKTISK INFO
De fleste par vælger et længere forløb på 5-10 sessioner, andre har blot brug for at kommer et par gange, det er helt afhængig af udfordringernes størrelse. 

Parterapi – 90 minutter 1500 Kr.
Online sessioner tilbydes.
Afbud senest 24 timer inden aftalt tid.

Betaling med Mobilpay, via bankoverførsel eller kontant.

VENTELISTEN ER PT. LUKKET
Jeg har pt. venteliste, men du er velkommen til at skrive en mail til mig, så kontakter jeg dig/jer, når der igen er plads. Jeg tager ikke nye klienter ind før det er muligt at booke de første 4-5 sessioner ind, så du/I er sikret et godt, sammenhængende forløb. De første 4-5 sessioner skal ligge med maks en uges mellemrum. Jeg laver også intensiv-forløb, hvor de første 3 sessioner ligger henover en uge.

Kærlig hilsen,
Mette

JA TAK, JEG VIL GERNE MODTAGE NYHEDSBREV FRA METTE WIENBERG

Modtag VIP tilbud, viden og refleksioner om de emner jeg arbejder med som sexolog, terapeut og parterapeut.

Jeg sender ud 1-3 gange om måneden – tilpas frekvens til, at du kan få input og inspiration i dit liv og stadig have tid til andet du elsker. Jeg vil glæde mig til at have dig i mit skønne netværk!

You have Successfully Subscribed!