Mette Wienberg

terapi - sexologi - parforhold - selvværd

PARTERAPI

Alle kan få et skønt parforhold, hvis blot begge parter er villige til at arbejde med sig selv og partnerrelationen. Det er vigtigt for mig at understrege, det der med viljen fra jeres side, for uden den når vi ingen vegne. Jeg kan guide jer, men det kræver en indsats fra jer begge i mellem sessionerne for at skabe dyb og varig forandring.

Der er mange forskellige grunde til at gå i parterapi. Måske står I tilbage i et forhold uden gnist eller med manglende sexlyst. Det kan også være, at I ikke har lært at kommunikere jeres følelser og behov tilhinanden. Måske I har dårlige oplevelser fra tidligere forhold og gerne vil give jeres nye forhold sunde vækstbetingelser.

En forudsætning for et sundt og velfungerende parforhold ligger i høj grad i tilliden til hinanden. Efter episoder med utroskab, svigt, jalousi, mm. er tilliden ofte lav. Parterapi bygger på metoder fra samtaleterapien, der netop kan være med til at fremme troen på og tilliden til forholdet og hinanden igen.

Alle kan gå i parterapi og opnå stor glæde og positiv effekt af det. Nogle af de par, der kommer her hos mig, har været sammen i mange år, mens andre kun har kendt hinanden i kort tid.

 

Jeg arbejder med:

  • Par der har svært ved det seksuelle i parforholdet.
  • Par der altid gør det samme og mangler inspiration til sexlivet.
  • Par der har svært ved at kommuniker i forholdet.
  • Par der har oplevert jalousi og utroskab.
  • Par der føler at forholdet er gået lidt i stå.
  • Par der ønsker at få passionen tilbage.
  • Par hvor sex er mere en pligt en nydelse.
  • Par det skændes hele tiden
  • Par hvor den ene har mere lyst end den anden.

 

Hvor tit skal man komme til parterapeut?
Det er meget forskelligt fra par til par, hvor meget og hvor tit, der er behov for samtale. De fleste par vælger et længere forløb á 5-10 sessioner. Andre kommer kun et par gange.

Det er vigtigt, at I ser parterapi som en investering i parforholdet. Uafhængigt af, hvor mange gange i vælger at komme, vil det være en værdifuld investering og et skridt i den rigtige retning. Derfor anbefaler jeg også altid forløb af 5, eller 10 gange.
PRISER
Parterapi 90 minutter 850 KR.

Betaling med Mobilpay eller kontant.

Er du nysgerrig på at lære dig selv og andre endnu bedre at kende? Tilmeld dig mit NYHEDSBREV og modtag VIP-tilbud og blogindlæg direkte i din indbakke. Jeg vil elske at have dig i mit netværk af skønne mennesker!

JA TAK, JEG VIL GERNE MODTAGE NYHEDSBREV FRA METTE WIENBERG

Modtag VIP tilbud, viden og refleksioner om de emner jeg arbejder med som sexolog, terapeut og parterapeut.

Jeg sender ud 1-3 gange om måneden – tilpas frekvens til, at du kan få input og inspiration i dit liv og stadig have tid til andet du elsker. Jeg vil glæde mig til at have dig i mit skønne netværk!

You have Successfully Subscribed!